Word lid van ons harmonieorkest

Spelend lid

Word lid van ons harmonieorkest en ontdek de magie van muziek!

Ben je gepassioneerd door muziek? Heb je altijd al willen spelen in een harmonieorkest en deel uitmaken van een hechte gemeenschap van gelijkgestemde muzikanten? Dan is dit jouw kans!
Het Koninklijk Harmonieorkest Willen Is Kunnen uit Pellenberg is een levendige en enthousiaste groep muzikanten die hun liefde voor muziek delen. We zijn steeds op zoek naar nieuwe leden die ons willen vergezellen op ons muzikale avontuur.
We werken wekelijks aan populaire, gevarieerde en uitdagende muziek voor jong en iets minder jong.

Repetities gaan elke dinsdagavond door van 20u00 tot 22u00 in de parochiezaal van Pellenberg.
Adres: Kortebergstraat 4, 3212 Pellenberg

Meer info kan steeds bekomen worden bij secretaris@wik-pellenberg.be

Begin november spelen wij ons jaarlijks avondvullend "Pellenbergse Prom's"-programma voor een enthousiast publiek van honderden mensen. Op het programma een mengeling van klassieke, moderne en HaFaBra muziek, en een samenspel met een gast-ensemble.

Ben je geïnteresseerd, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze voorzitter of iemand uit het bestuur. Wij staan klaar om alle vragen te beantwoorden. Je mag ook altijd eens binnenspringen tijdens onze wekelijkse repetities op dinsdagavond van 20u tot 22u in de parochiezaal te Pellenberg.

Zie ook de muzikantenlijst met de verschillende instrumenten die reeds in onze fanfare aanwezig zijn.

Steunend lid

Je kan ook lid zijn zonder muzikant te zijn.

Je houdt erg veel van fanfare- en harmoniemuziek, maar een muziekinstrument bespelen of regelmatig naar de repetities komen is niet echt iets voor jou? Maar je wil onze vereniging wel steunen. Dan kan je steunend lid worden van onze vereniging en op deze manier de muzikanten, de dirigent en het bestuur en alle vrijwillige medewerkers stimuleren om op de ingeslagen weg verder te werken.

Het lidmaatschap bedraagt 15Ђ. Wie een bijkomend steuntje wil geven, betaalt als erelid 20Ђ. Het welgekomen supplementje gaat naar het instrumentenfonds, voor het onderhoud en de aankoop van de instrumenten.

Het lidgeld kan betaald worden via overschrijving op de rekening 734-3790004-29 van Harmonieorkest 'Willen is Kunnen' (naam en adres vermelden aub) of door contante betaling aan ййn van onze bestuursleden. Dank je wel!